TEL: 0086-13921335356
  • bn021
  • 2

Merek Top

  • partner-3
  • partner-1
  • partner-4
  • partner-2

Naha Pilih Kami

  • What We Do

    Naon Urang Laksanakeun

    Wuxi Qian Anjeunna kalibet dina mesin komponén kinerja-presisi tinggi-pajeulitna.
  • Rich Experience

    Pangalaman Beunghar

    Kami gaduh pangalaman anu euyeub dina prosés mesin anu béda, bahan sareng perawatan permukaan.
  • Our Market

    Pasar kami

    Kami ogé kenal sareng gaya kerja konsumén di Amérika Kalér sareng nagara-nagara Uni Éropa.