TEL: 0086-13921335356

Tentang Kami

Tentang Kami

Wuxi Qian Anjeunna ngiringan mesin komponén kinerja anu presisi tinggi sareng pajeulitna salaku fokus utamina ti 2006.

Kami gaduh tim téknis anu kuat anu gaduh pangalaman anu euyeub dina prosés mesin, bahan sareng perawatan permukaan anu béda. Kami gaduh 60 padamel, 15 tanaga téknis ayeuna, sareng parantos ngajaga kerjasama anu caket sareng universitas sains & téknologi Nanjing. Ditangtoskeun pikeun ngajaga tingkat terkemuka di dunya dina nyetél produk mobil. Khususna mesin bagian titanium.

Naon Urang Laksanakeun

Wuxi Qian Anjeunna kalibet dina mesin komponén kinerja-presisi tinggi-pajeulitna

Palanggan Utama kami

Palanggan utama urang ti otomotif, médis, sawah sareng industri alat mékanis.

Tujuan Kami

Kami tujuan pikeun janten panyalindungan biaya-profesional sareng panyadia solusi pikeun konsumén target kami pikeun minuhan hasil kerjasama sareng win-win.

Kauntungan urang

probiz-mapUsaha utama kami kalebet: mesin anu tepat tina alloy aluminium, kuningan, stainless steel, titanium, rékayasa plasitik sareng ngahasilkeun casting stainless steel sareng padamel investasi alumium. Utamana mesin bagian titanium.

Kami gaduh peralatan anu sampurna pikeun produksi sareng pamariksaan sapertos pusat panggilingan CNC, mesin bubut CNC, mesin bubut otomotif gancang sareng CMM, proyektor, alat ukur ukur aksial sareng instrumen inspeksi presisi tinggi anu sanés. Daérah bisnis urang ngaliput dunya, kalayan fokus kana Amérika Kalér sareng Nagara Éropa. Kusabab kualitas unggulan produk kami, kami parantos disarankeun pisan ku palanggan.

Daérah bisnis kami ngaliput dunya, kalayan fokus kana Amérika Kalér sareng nagara-nagara Éropa. Kusabab kualitas produk anu saé, kami parantos disarankeun pisan ku palanggan. Sadaya ieu ngabantosan kami pikeun komunikasi sareng anjeun sareng silih ngartos naon anu anjeun pikahoyong sareng naon anu tiasa urang pendakan.

Palanggan utama urang ti otomotif, médis, sawah sareng industri alat mékanis. Sapertos APR, SPX, Ingersoll Rand sareng sajabina.

Taros Kami

Kami tujuan pikeun janten panyalindungan biaya-profesional sareng panyadia solusi pikeun konsumén target kami pikeun minuhan hasil kerjasama sareng win-win.
Kami salawasna janji jasa nilai anu pantes sareng ditambih.