TEL: 0086-13921335356

Kopling

Pedaran pondok:

Produk ieu kopling.


Detil Produk

Tanda Produk

Widang Aplikasi

Kopling Dodson Lamborghini, gearset, sump, diff cover, sareng satengah shaft line-up mangrupikeun pakét performa terakhir pikeun unggal peminat motor Lamborghini anu parantos ditingkatkeun Huracan.

- Audi R8

- Lamborghini Huracan

Fitur

PEMBARUAN KLASIK SPORTSMAN Pikeun cocog pikeun R8 / HURACAN
- Kinerja tinggi 8 piring kopling ngawangun
- karinjang billet mesin kualitas
- gesekan kualitas
- Desain gesekan dipaténkeun
- Unggal kopling nyaéta leungeun kustom anu diwangun pikeun kasabaran anu pas
- Tiasa dianggo pikeun balap jalan, sirkuit sareng sered

MANFAAT PRODUK
- komponén Patén-pending dipasang
- kapasitas penanganan torsi tinggi
- Ngurangan seret kopling

KOMPONEN
- Gesekan alit sareng waja
- gesekan ageung & steels
- karanjang leutik
- karanjang ageung
- Circlips

APLIKASI KENDARAAN
- Audi R8
- Lamborghini Huracan

Pikeun drag racing sareng aplikasi ekstrim sanésna, kopling The Dodson Lamborghini nawiskeun dugi ka penanganan kakuatan 850hp dina sistem kopling anu ringan sareng kompak. Ngagunakeun desain hub ngambang ogé ngajantenkeun kopling langkung mirah pikeun ngawangun deui. Tekanan clamping tina 1100kg masih ditarima pikeun nyetir jalan, bari nawiskeun résistansi hébat pikeun dieunakeun dina aplikasi tarik.

Sadaya vérsi ngégél flywheel Chrome-moly ringan sareng sampul kopling aluminium billet anodised.

Produk Clutch Masters ieu sacara propésional sareng taliti dirancang pikeun nyadiakeun daya tahan anu hadé anu anjeun milari. Perusahaan henteu nampi kompromi nalika éta badé ngeunaan kualitas, janten anjeun tiasa leres-leres yakin yén produk ieu moal aya tiheula. Éta didamel tina bahan tingkat munggaran pikeun mastikeun réliabilitas anu luar biasa. Produk Clutch Masters ieu nyayogikeun jasa épisién sareng bébas hariwang salami mangtaun-taun payun anu ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun kapuasan utama anjeun.

Kami gaduh tim penjualan anu propésional, aranjeunna parantos nguasai téknologi sareng prosés manufaktur anu pangsaéna, gaduh taun pangalaman dina penjualan perdagangan luar negeri, kalayan palanggan tiasa komunikasi kalayan lancar sareng akurat ngartos kabutuhan nyata palanggan, nyayogikeun palanggan kalayan layanan anu dipersonalisasi sareng produk unik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami