TEL: 0086-13921335356

Pos Kursi Padat

Pedaran pondok:

Produk ieu mangrupikeun pos korsi kompak


Detil Produk

Tanda Produk

Widang Aplikasi

Éta tiasa dianggo salaku pos korsi kompak pikeun sapédah olahraga Gocycle kanggo ngadukung korsi éta.

Bagian ieu dimesinkeun tina 7075-T6 kakuatan tinggi alloy aluminium sareng digulung pikeun nguatkeun strukturna. Finish akhir nyaéta hideung anodize hideung pikeun mastikeun tahan maké na durability dina kondisi hawa kritis.

Éta tiasa pisan gampang ngatur jangkungna korsi ku liang jangkungna anu béda.

Gositop Compact Seatpost 7 cm (2,8 inci) langkung pondok tibatan standar Gositcle seatpost dina posisi anu panghandapna.

- 7 cm (2,8 inci) langkung pondok tibatan standar Gositcle seatpost dina posisi anu panghandapna
- Cocog sareng sadel sareng rel sadél standar. Henteu cocog sareng rel karbon

Gocycle mangrupikeun sapédah sapédah anu kawéntar di Inggris, anu fiturna tenang, lemes sareng standar reliabilitas anu luhur saprak didesain di 2012.

. Éta nyayogikeun inti anu kuat sareng ngagaduhan padamelan penting pikeun ngahubungkeun pigura payuneun aluminium hydroformed sareng magnésium Cleandrive dipaténkeun Gositcle. Tilu komponén anu béda, tilu bahan anu béda, masing-masing dioptimalkeun pikeun tilu peran anu béda.

Pengendara bakal resep perjalanan anu langkung lemes kusabab ban Gadedcle anu di-trep MotoGP anu anyar. Ban enteng diinfusikan ku sanyawa silika pikeun cekelan anu unggul sareng penanganan anu pasti. Éta rarancang anu langkung jembar sareng paningkatan volume udara ngajanjikeun perjalanan anu nyaman ngalangkungan permukaan kota.

Di sagigireun éta ogé aya produksi sareng manajemén anu propésional, alat produksi anu maju pikeun mastikeun kualitas sareng waktos pangiriman kami, perusahaan urang ngudag prinsip iman anu saé, kualitas luhur sareng efisiensi tinggi. Kami ngajamin yén perusahaan kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngirangan biaya pameseran pelanggan, nyingetkeun periode pameseran, kualitas produk anu stabil, ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngahontal kaayaan win-win.

Produk kami dikenal sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngembangkeun kabutuhan ékonomi sareng sosial.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami