TEL: 0086-13921335356

Lebetkeun Dogbone Mount

Pedaran pondok:

Produk ieu masang sisipan dogbone.


Detil Produk

Tanda Produk

Widang Aplikasi

Ieu mangrupikeun bagian tina mesin tina billet 304SS pikeun ngawatesan gerakan driveline.

Éta tiasa nyayogikeun pangalaman nyetir anu langkung langsung ku ngaleungitkeun slop dina driveline.

Dipaké dina modél séri Audi.

Fitur

Billet Stainless-Steel Dogbone Mount Insert ngawatesan gerakan driveline, anu ngabantosan ngirangan roda-hop sareng torsi setir. Ieu nyayogikeun pangalaman nyetir anu langkung langsung ku ngaleungitkeun slop dina driveline sareng ngalakukeunana tanpa ngenalkeun geter sareng noise driveline anu kaleuleusan atanapi henteu raoseun.

Lebetkeunana didamel tina kandel, bilet, stainless steel. Sadaya gunung bakal rada cacad dina panggunaan, tapi teu sapertos unit sanés anu didamel tina karét, poliuretan, sareng bahkan billet-alumunium, unit APR moal parah cacad dugi ka gagal. Yakin yén pamutahiran saderhana ieu bakal tahan dina tés waktos, henteu sapertos anu sanés, sareng ngarangkep garansi seumur hirup anu kawates ngalawan ngabengkok!

Kami nawiskeun gunung dina dua konfigurasi anu béda gumantung kana gaya pabrik pabrik anjeun. Pastikeun pikeun parios dipasang subframe anjeun sateuacan mésér, sareng émut pikeun salawasna ngaganti pabrik anjeun 1-kali nganggo sambel subframe!

Punten Catet: Sababaraha modél Mk7 GTI & Golf R dilengkepan dipasang dogbone pabrik anu sanés.

304 Konstruksi Billet stainless steel
Éléktrofishing permukaan
Direkayasa pikeun ngeusian Batal Dina Pabrik Pangiriman Pabrik
Nyirorot Ngirangan Gerakan Transmisi Nalika Ngalihkeun & Ngirangan
Ngaronjatkeun Pergeseran Raos, Hasilna dina Pergeseran Crisper
Ampirna Henteu aya Transfer NVH Tambahan Dina Kabin
Gampang, Instalasi Langsung Butuh Menit!

Kami gaduh tim penjualan anu propésional, aranjeunna parantos nguasai téknologi sareng prosés manufaktur anu pangsaéna, gaduh taun pangalaman dina penjualan perdagangan luar negeri, kalayan palanggan tiasa komunikasi kalayan lancar sareng akurat ngartos kabutuhan nyata palanggan, nyayogikeun palanggan kalayan layanan anu dipersonalisasi sareng produk unik.
Produk kami dikenal sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngembangkeun kabutuhan ékonomi sareng sosial.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami