TEL: 0086-13921335356

Warta

  • The coefficient of auto zero to whole ratio rises, and the rising trend of parts price is obvious

    Koefisien otomatis nol dugi ka sadayana babandingan naék, sareng naékna trend harga bagian atra

    Tanggal 2 Juni, Lembaga Panalitian Asuransi Tiongkok Téhnologi Otomotip (anu disebatkeun ayeuna disebut Lembaga Panalitian Asuransi Tiongkok) ngaluarkeun fase énggal pikeun nol hasil riset babandingan integer, ngungkabkeun nol otomatis kana indéks séri rasio bilangan bulat tina 100 modél ...
    Maca deui
  • The Importance Of Wheel Gasket

    Pentingna Gasket Kabayang

    Aya seueur jinis bagian dina mobil anu dipasang deui, mimitian ti hub roda, rem, ngurilingan sareng knalpot, dugi ka bagian-bagian alit sapertos sekrup sareng cangkir, tapi sakedik jalma mikirkeun gasket kendaraan. Dibandingkeun sareng hub roda, rem sareng bagian-bagian anu tiasa dititenan dina pandangan, vehicl ...
    Maca deui
  • Do you know the complete collection of auto parts?

    Naha anjeun terang koleksi lengkep bagian mobil?

    Bagian mobil mangrupikeun komponén tina sadaya mobil sareng produk anu ngaladénan mobil, anu sacara koléktif disebut bagian mobil 1. Asesoris mesin, utamina kalebet mesin, perakitan mesin, awak throttle, blok silinder, roda tegangan, jst; 2. Transmisi aksésori ...
    Maca deui
  • Major events in 2017 and 2018

    Kajadian utama di 2017 sareng 2018

    Dina 2017 sareng 2018, milari kasempetan kanggo lebet lapangan alat médis pikeun palanggan di Amérika Serikat sareng Kanada. Dua konsumén ieu nyayogikeun bantosan hébat pikeun anti Covid-19 dina sataun katukang.
    Maca deui