TEL: 0086-13921335356

Koefisien otomatis nol dugi ka sadayana babandingan naék, sareng naékna trend harga bagian atra

Tanggal 2 Juni, Lembaga Panalitian Asuransi Tiongkok Téhnologi Otomotip (anu disebatkeun ayeuna disebut Lembaga Panalitian Asuransi Tiongkok) ngaluarkeun fase énggal pikeun nol hasil rasio integer, ngungkabkeun otomatis enol kana indéks rasio bilangan bulat 100 modél.

Numutkeun kana definisi anu dipasihkeun ku China Insurance Research Institute, koefisien babandingan nol sareng integer ngarujuk kana babandingan harga total bagian kendaraan kana harga penjualan tina sadaya kendaraan. Numutkeun ka Grup Panilitian Asuransi Tiongkok, rol nol dugi ka sadayana sacara komprehensif ngagambarkeun parobahan beban biaya mobil mobil sareng biaya kompensasi asuransi mobil. Pondokna, éta mangrupikeun jumlah total tina sadaya bagian mobil anu diitung numutkeun harga aslina, anu tiasa mésér modél anu sami tina sadaya mobil. Ieu ngandung harti yén beuki luhur koefisien nol sareng rasio lengkep, langkung ageung biaya ngaganti atanapi ngarobih bagian.

Numutkeun data pangénggalna tina Panalitian Asuransi Cina, "indéks otomatis kana total rasio 100 indéks" sareng "bagian umum beban 100 indéks" ningkat sacara signifikan, masing-masing 350,93% sareng 17,31%, ningkat masing-masing 13,96% sareng 1,15% dibandingkeun sareng jaman harita. Diantarana, mobil kelas Beijing Benz C-kelas 2017 anu gaduh koefisien rasio nol dugi integer paling ageung nyaéta 823.59%. Data nunjukkeun yén upami kelas Beijing Benz C 2017 dibongkar, total harga aslina tina sadaya bagian tiasa ngagaleuh 8 kendaraan kumplit tina modél anu sami.

Diantara 18 asesoris umum anu difokuskeun ku SINOSURE, harga rata-rata 17 asesoris langkung luhur tibatan tingkat Maret 2019, sareng harga 71 aksésoris parantos naék. Khususna, cangkang panto payun, fender payun sareng cangkang panto tukang mangrupikeun bagian luhur; Diantara hiji bagian, babandingan nol sareng gembleng headlamp tina FAW Audi q5l 2020 mangrupikeun 10,56%. Salaku tambahan, kandaraan nol sareng koefisien rasio, indéks beban bagéan umum, sapotong tunggal enol dugi ka babandingan kulit bemper payun, sareng sapotong enol dugi ka babandingan lampu payuneun 300000-500000 yuan modél anu pangluhurna.

Dina panempoan industri industri, naékna nol nol janten babandingan bilangan bulat nunjukkeun paménta produksi kuat perusahaan mobil sareng paningkatan biaya produksi kendaraan tunggal. Ayeuna, harga bagian plastik mobil, bagian struktur waja, ban sareng bagian sanésna umumna parantos naék, sareng harga sababaraha logam anu diperyogikeun pikeun pembuatan awak ogé terus nguatkeun.

Ku naékna duanana kuantitas sareng harga, perusahaan bagian-bagian mobil otomatis bakal nyerahkeun kartu laporan anu hadé dina kuartal kahiji. Dina kuartal kahiji taun ieu, 24 perusahaan anu daptar tina bagian mobil utama ngahontal kamekaran dua kali dina pendapatan sareng kauntungan net. Keuntungan bersih anu tiasa dihasilkeun ku perusahaan induk sapertos mobil Huayu sareng alat éléktronik Junsheng ningkat langkung ti 10% taun-taun.

Peryogi dicatet yén nalika biaya produksi kendaraan tunggal ningkat, persaingan dina pasar penjualan terminal mobil beuki parah. Numutkeun kana data Asosiasi mobil panumpang, indéks peringatan awal inventaris ngeunaan dealer mobil di Méi nyaéta 52,9%, turun 1,3 persentase poin taun-taun sareng 3.5 persentase poin bulan tiap bulanna. Féderasi nyarios yén pasar mobil relatif stabil dina Méi sareng teu acan dugi ka kaayaan anu diarepkeun. Alesanna nyaéta kakurangan chip ngarah kana pangirangan produksi perusahaan otomotif, panyediaan sababaraha modél panas ketang, volume penjualan henteu stabil kusabab perpanjangan siklus pangiriman kendaraan, dana para padagang terperangkap dina kendaraan dina jalanna, omzet kedap, bahan baku naék, kabijakan promosi pabrikan diperketat, sareng tekanan bisnis para dealer naék. Kalayan pasar otomatis asup usum tradisional di bulan Juni, kaayaan ieu tiasa teraskeun.


Waktos Post: Jul-18-2021