TEL: 0086-13921335356

Pangaléngan Minyak Tiasa

Pedaran pondok:

Produk ieu nyaéta tangkeupan minyak.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin ti 6061 Al sareng nganggo finish anodized hideung.

Dipaké dina modél séri MK6 Golf / GTI jeung MK6 Jetta / GLI 1.8T / 2.0T.

Nyekel minyak tiasa ngagantikeun sistem ventilasi crankshaft aslina pikeun nyegah uap minyak crankcase kaleuleuwihan lebet kana sistem asupan mesin. Sistem nyingkahan karugian listrik umum, ngabantosan pikeun ngirangan jumlah uap dina manifold asupan, sahingga ngirangan akumulasi karbon dina klep asupan, sareng ngirangan réduksi oktan akibat uap minyak. Gampang dipasang, pencét kenop pikeun ngaleupaskeun uap cai anu kaleuleuwihi, disarankeun pikeun digunakeun dina sadaya tahap pamutahiran kinerja.

Widang Aplikasi

MS100124 - MK6 Golf R (Amérika Kalér)

MS100123 - MK6 Golf R (Pasar sanés kajabi Amérika Kalér)

Fitur

Tangkep minyak tiasa Kit ngagaduhan tangkep propriétari anu énggal pisan, ogé adaptor klep mesin nutupan adaptor ambér pikeun masihan ventilasi crankcase anu optimal, bari ngajaga minyak sareng uap cai tina saluran asupan. Kit ieu dirancang pikeun ngaleungitkeun kabocoran dorongan anu disababkeun ku pabrik PCV pabrik anu rusak, sareng nyegah minyak tina nyimpen dina manifold asupan sareng klep asupan, hasilna ngirangan penumpukan karbon anu dipikanyaho ngarusak motor ieu.

Ngagantian Sistem PCV lengkep

Ngahindarkeun Simpenan Minyak Crankcase dina Asupan Manifold sareng dina Intake Valves

Ngurangan Pembentukan Karbon

Ngabantosan ngirangan watesan aliran angin sareng ngirangan rating oktan

Mastikeun Ventilasi Crankcase ditangtoskeun

Ngaleungitkeun Potensi Boost Poténsial di PCV Assembly

Ngajaga Cover Mesin Pabrik

Pamasangan 100% Bolt-In

Naon Anu Kalebet:

CNC-Machined Billet Aluminium Motorsport Valve Cover Breather Adapter (Hideung Anodized)

Motorsport Modular Catch Can Assembly (Hideung Anodized)

-10 AN néwak Tiasa Inlet / Outlet Hoses

No-Bor ningkatna Bracket

Asupan Manifold Colokkeun & Naekeun Ketok

Hardware Instalasi

Catch Can Oil Drain - Ngidinan pikeun panggunaan gratis-sanés tina nangkeupan tiasa ku nyéépkeun minyak anu dikoléksi deui kana panci minyak.

Catetan: Kandaraan anu ngajalankeun kaléng néwak dina suhu beku di handap disarankeun pikeun ngaleupaskeun tangkepan nalika bulan-bulan usum salju pikeun nyegah masalah beku. Mobil balap anu kedah ngajalankeun kaléng néwak dina kaayaan katirisan kedah nyandak léngkah-léngkah tambahan pikeun nyegah pembekuan sapertos manaskeun listrik atanapi meresihan sistem sacara rutin. Ati-ati nalika ngalirkeun jalur sareng hindarkeun tilelep, sabab éta ngamungkinkeun minyak / cai ngumpulkeun sareng beku.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami