TEL: 0086-13921335356

Katrol

Pedaran pondok:

Produk ieu katrol


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu katrol gancang-gancang pikeun sagala rupa modél kendaraan

Widang Aplikasi

Ieu mangrupikeun bagian mesin mobil pikeun kacepetan 19600 rpm.

Mesin tina 303 stainless steel sareng nganggo E-coating hideung.

Dipaké dina modél séri Audi.

Fitur

Ngurangan diaméter katrol aslina sareng ningkatkeun sudut muter rotasi turbocharger ku 9,5%.

image1
image2

Ieu mangrupikeun katrol engkol pikeun sagala rupa modél kendaraan.

Fitur

Mesin tina alloy aluminium kualitas luhur, anodized, torek ti pabrik aslina.

Ngaronjatkeun diaméter katrol aslina, dina gilirannana, ningkatkeun laju rotasi turbocharger 15,4%.

Parobihan dina kombinasi pulley ageung sareng alit tiasa ningkatkeun kagancangan supercharger mékanis asli dugi ka 26,4%, ningkatkeun kakuatan kuda sareng torsi salajengna.

The Lighweight Aluminium Crank Pulley pikeun sadaya modél anu dilengkepan.

Mesin tina 6061 Aluminium, Lightweight Crank Pulley mangrupikeun beurat anu saé kanggo ngosongkeun sababaraha tenaga kuda tambahan ti anjeun pembangkit listrik. Dirancang pikeun nyiksa lagu sareng jalan, Motorsports Lightweight Crank Pulley ngabahas seueur masalah anu ngaganggu katrol engkol sanés di pasar.

Barang sapertos anu parantos ditarjamahkeun khusus sareng dilereskeun tibatan anu sanés .... sami .... aluminium crank pulley's on market:

Dirancang pikeun minuhan spésifikasi SAE ngeunaan mesin umum sabuk Alur.

Dirancang TEU rengat atanapi gagal - Seueur Aftermarket Aluminium VQ katrol retakan atanapi tiasa gagal di sakuliling wajah katrol salaku hasil langsung tina langkah-langkah ekstrim anu dilakukeun pikeun ngirit beurat.

Gedé, gampang dibaca mesin Timing Marks

Ngaronjat jangkungna taktak sabuk - Pikeun ngabantosan nyegah sabuk tina terjun atanapi lepat.

0% Underdriven pikeun nyegah masalah sareng pabrik Air Conditioning, Alternator atanapi Power Steering.

Tetep panggunaan Sabuk OEM - Henteu kedah hariwang ngeunaan nyobian émut atanapi milarian naon sabuk khusus anu anjeun peryogikeun pikeun mobil anjeun!

Ngaronjat réspon Throttle - Hasil langsung tina ngaleupaskeun kaleuwihan beurat rotasi tina crankshaft / driveline.

Punten pastikeun pikeun milih bérés anu cocog di handap ieu. Anjeun ogé tiasa milih pikeun nambihan BARU tina OEM Nissan Belts dina harga paket diskon khusus ogé. Pastikeun pikeun milih taun anu pas tina pilihan. Nalika milih sabuk anjeun ayeuna tiasa milih pikeun nambihan GRATIS OEM Idler Pulley Eliminating Spacer sareng sabuk anu saluyu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami