TEL: 0086-13921335356

Turbo Muffler Hapus

Pedaran pondok:

Produk ieu mupus hapus.


Detil Produk

Tanda Produk

Widang Aplikasi

Kotor muffler ieu tiasa ngaleungitkeun noise tuobo nalika nyetir nalika nambihan kana knalpot turbo.

Digunakeun sacara lega dina modél séri Audi.

Fitur

Normalna, asesoris aslina kedah ngirangan seueur kinerja supados narik macem-macem kelompok konsumen.

Hapus muffler ieu lempeng, henteu kaganggu, fittings mesin CNC anu dianggo pikeun ngagentos bagian aslina.

Sering sering komponén OEM kedah ngorbankeun rupa-rupa ciri anu dipikiran dina upaya narik sababaraha rupa konsumén. Sedengkeun anu resep biasana hoyong réspon dorongan anu langkung saé sareng kakuatan anu langkung seueur, sadayana nalika nguping napas turbocharger, anu sanés sumanget tiasa nyerah ciri-ciri ieu pikeun perjalanan anu langkung sepi. Dina kasus pabrik IHI turbocharger, turbo muffler diposisikan di outlet kompresor sareng didesain pikeun ngirangan akustik bay mesin. Turbo Muffler Delete ngagantikeun muffler pabrik ku lempeng, sapotong henteu kaganggu, mesin-CNC tina aluminium billet sareng hideung anodized. Pikeun mastikeun panyegelan anu leres, insinyur nyandak pendekatan dua bagian. Segel Viton dilebetkeun sareng ngawangun segel antara dasar perumahan muffler sareng potongan anyar. Kalayan segel dina tempatna sareng flange luar dipasang, muffler ngahapus sekrup tabung kana tempatna, ngabentuk jalur anu lengkep sareng henteu kaganggu pikeun perilaku nyetir air。optimized digabungkeun sareng stabilitas anu langkung luhur, sabab gulungan chassis dipangaruhan sacara positif.

Anjeun bakal ngahontal penampilan anu optimal sareng penanganan anu ditingkatkeun ku cara ngagerakkeun roda anjeun ku ujung luar sumur roda. Kantun ngukur celah sumur-roda / ban, sapertos anu dituduhkeun di dieu, sareng mesen Spacer anu saluyu pikeun nempatkeun roda sareng ban anjeun dimana ayana.

Produk di luhur parantos lulus sertifikasi propésional, sareng kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun produk standar OEM tapi ogé nampi urutan Produk anu Disaluyukeun.

Di sagigireun éta ogé aya produksi sareng manajemén anu propésional, alat produksi anu maju pikeun mastikeun kualitas sareng waktos pangiriman kami, perusahaan urang ngudag prinsip iman anu saé, kualitas luhur sareng efisiensi tinggi. Kami ngajamin yén perusahaan kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngirangan biaya pameseran pelanggan, nyingetkeun periode pameseran, kualitas produk anu stabil, ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngahontal kaayaan win-win.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami