TEL: 0086-13921335356

Spacer kabayang

Pedaran pondok:

Produk ieu spacer roda.


Detil Produk

Tanda Produk

Widang Aplikasi

Ieu mangrupikeun bagian anu dianggo dina sistem rem mobil ..

Dipaké dina modél séri MK6 Golf / GTI jeung MK6 Jetta / GLI 1.8T / 2.0T.

Fitur

Wheel Spacers ayeuna ditawarkeun tina 2mm dugi ka 20mm kalayan ditambihan pilihan 17mm sareng 20mm énggal.

Spasi:

• aluminium mesin-CNC

• Desain hemat beurat

• 66.5mm sareng 57.1mm konfigurasi bobo pusat

• pola baud 5x112

• 2mm - 20mm ukuran

• Cingir hub-centric dina spacer anu langkung ageung

• Anodized hideung

• Atur tina 2

Wheel Spacer Pair didesain pikeun nyocogkeun kaseueuran Audi & Volkswagen kalayan roda 66.5mm sareng pola baud roda 5x112mm. Mindahkeun roda sareng ban ka luar pikeun ngeusian sumur roda masihan mobil jurus agrésif. Lagu anu langkung lega ogé bakal ningkatkeun stabilitas juru sareng cekelan. Spacer kabayang ningkatkeun lébar lagu pikeun ningkatkeun pananganan, ngamungkinkeun langkung kéngingkeun rem, sareng ngabantosan ngahontal langkung fit roda / ban ban anu anjeun pikahoyong pikeun mobil anjeun.

Pas anu pas ku ngagunakeun kasabaran produksi minimal, hasilna kasaimbangan roda anu luar biasa.

Sadaya aplikasi diuji dina daya tahan kaku sareng tés kacapean.

Dirarancang tina Aluminium kakuatan tinggi, aranjeunna pas pisan spacers roda hub-centric. Ieu diarahkeun kana hub poros, nganggo pakakas métrik khusus anu disayogikeun.

Perlindungan korosi tingkat tinggi ngalangkungan prosés pelapis khusus (tés semprot uyah numutkeun DIN 50021)

Kauntungannana beurat anu signifikan dibandingkeun sareng kabayang-spacer anu didamel tina waja.

Ku ningkatkeun lébar lagu, henteu ngan ukur penampilanna ningkat, tapi anjeun ogé ngahontal kabiasaan nyetir anu dioptimalkeun digabungkeun sareng stabilitas anu langkung luhur, sabab gulungan sasis dipangaruhan sacara positif.

Anjeun bakal ngahontal penampilan anu optimal sareng penanganan anu ditingkatkeun ku cara ngagerakkeun roda anjeun ku ujung luar sumur roda. Kantun ngukur celah sumur-roda / ban, sapertos anu dituduhkeun di dieu, sareng mesen Spacer anu saluyu pikeun nempatkeun roda sareng ban anjeun dimana ayana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami